์ƒ์„ธ ์ปจํ…์ธ 

๋ณธ๋ฌธ ์ œ๋ชฉ

Chicken Ribs๐Ÿ—and Cheese Fondue๐Ÿง€ (feat. red bean bread)

Recipes for all dishes in the world

by BAB PD 2023. 2. 6. 22:36

๋ณธ๋ฌธ

728x90
๋ฐ˜์‘ํ˜•

Today, the visual is good, the taste is good
We have prepared dishes that will appeal to people of all ages.

dish of the day
"Chicken Ribs and Cheese Fondue" Papam~

 


We will reveal the recipe in detail so that you can easily follow it at home.
Since this dish does not use seasonings, it does not have a deep rich taste, but it is healthy and delicious.
And the fun of dipping cheese fondue is also a dish that gives pleasure.

Chicken Ribs and Cheese Fondue video

[ingredient]
400g meat chicken (chicken leg/boneless), 50g cabbage, 1/2 ea onion
5ea garlic, 30g green onion, 2tsp pepper, 1tsp salt, 2sp cooking oil
50g paprika, 1 layer water parsley, 1ea red bean bread, 2ea taco shells (20cm)

[Chicken Ribs Sauce]
3sp red pepper powder, 2sp soy sauce, 3sp red pepper paste, 1sp starch syrup
2sp cooking wine, 1sp ginger powder, 1sp curry powder, 2sp sugar, 1sp minced garlic

[Cheese Fondue]
8sp milk, 1/2sp minced garlic, 3 slices of cheddar cheese
100g mozzarella, 1sp parsley, 20g butter

- Chicken Ribs Recipe
We will start with the material handling.
1. Cut ¼ of cabbage into finger-length cubes.


2. Cut ½ onion into cubes similar in size to cabbage.


3. Cut 2 paprika into cubes along with the onion.


4. Cut ½ of a green onion into 6-7cm lengths and quarter them lengthwise.


5. Cut 5 cloves of garlic into slices.


6. Wash 1 layer of parsley and cut the leaves and stems by 7cm each.


7. Cut 400g of meat chicken into bite-sized pieces.

8. Season the trimmed chicken with 1 pinch of salt, 2 pinches of pepper, and 1 spoon of cooking wine.

โ€ป  making sauce
9. Put 2 spoons of cooking wine, 2 spoons of sugar, and 2 spoons of soy sauce in a mixing bowl.

10. 1 spoon minced garlic, 1 spoon turmeric powder, 1 spoon ginger powder

11. Add 3 spoons of red pepper powder, 1 spoon of starch syrup, and 2 spoons of red pepper paste and mix well.


13. Add cooking oil to a preheated frying pa

n and cook the chicken only about 60% to 70%.

14. Add sliced garlic and bake.


15. Add the cabbage that is not well-cooked and cook it.

16. Add onions and paprika and cook.

17. Add the trimmed green onion and cook.

18. Add chicken and bake together.

19. Add chicken rib seasoning and stir-fry.


20. Add 20g of butter, cooking oil, and ½ spoon of minced garlic to a frying pan and stir-fry.


21. Add ½ cup of milk, 3 slices of cheddar cheese, and 100g of mozzarella and melt well.


22. Spread water parsley around the chicken ribs and place bread in the middle.


23. If you fill the bread with cheese, the chicken rib cheese fondue is complete.

 

Dip water parsley and cheese fondue in a taco shell, wrap it in wraps, and take a bite!

The texture of the water parsley is fragrant and the taste is so good.

Since the cheese offsets the spicy taste of dakgalbi, I think even children will like it.


Since we used red bean bread with cheese fondue, it shouldn't be difficult to find the ingredients.

If you're cooking at home or out on the weekends, how about chicken ribs and cheese fondue?
 
Have fun cooking.

 

Chicken Ribs and Cheese Fondue video

 

๋ฐ˜์‘ํ˜•

๊ด€๋ จ๊ธ€ ๋”๋ณด๊ธฐ

๋Œ“๊ธ€ ์˜์—ญ